Procedurare digitalizata


Solutiile Calitakropolis aduc reglementarea la standarde de top international.

Asistenta in optimizarea procedurarii scuteste unitatea de posibilitatea unui insucces in momentul verificarilor de catre forurile superioare, si ajuta colectivul la insusirea corecta si clara a formalizarii, fara a depune eforturi sustinute, dar, de multe ori, ineficiente.


Structura de Managementul Calitatii Serviciilor de Sanatate are principala sarcina de gestionare si pastrare a reglementarilor din unitate. Intreg colectivul insa, apreciaza eronat, proportia de pastrare a documentatiei existente, si eforturile pentru necesitatile imediate de procedurare. 


Modelele predefinite de proceduri sunt evaluate semestrial/ anual in contextul necesitatii de integrare a sistemelor de management si de compleanta la standardele de acreditare ANMCS si ISQua.  

Medical Quality Application – MediQApp este primul software prin care documentatia spitalului este proiectata, implementata, evaluata si auditata periodic de la distanta, si cu rezultate foarte bune, recunoscute inclusiv de catre ISQua.Aplicatia MediQapp ofera utilizatorilor posibilitatea de participare eficienta, cu responsabilitate limitata, gestionata cu claritate prin tehnologie avansata. 


Se obtine o procedurare participativa fara intalnirile fizice, cu obtinerea in acelasi timp a unor proceduri avand continutul adecvat.In final sistemul MediQapp transfera intocmai toate dovezile de indeplinire a cerintelor acreditarii ANMCS in CaPeSaRo, cu posibilitate permanenta de evaluare a gradului de incarcare de documente opozabile procesului de evaluare respectiv.