4-5 noiembrie 2020  „Learning from COVID-19 TRANSFORMING HEALTH SERVICES” , an IHF virtual Forum
4-5 noiembrie 2020 „Learning from COVID-19 TRANSFORMING HEALTH SERVICES” , an IHF virtual Forum
8-11 Noiembrie 2021  Barcelona Spania, cel de-al 44-lea Congres al Spitalelor eveniment hibrid.
8-11 Noiembrie 2021 Barcelona Spania, cel de-al 44-lea Congres al Spitalelor eveniment hibrid.


Federația Internațională a Spitalelor (IHF) este o organizație internațională non-guvernamentală, fără scop lucrativ.

Membrii sunt spitale din întreaga lume și organizații de asistență medicală care au o relație distinctă cu furnizarea de asistență medicală. IHF ofera acestora o platformă pentru schimbul de cunoștințe și experiență strategică, precum și oportunități de colaborări internaționale cu diferiți actori din sectorul sănătății


Înființată în 1929, după primul Congres Internațional al Spitalelor din Atlantic City, SUA, sub numele de Asociația Internațională a Spitalelor, a fost redenumită Federația Internațională a Spitalelor după cel de-al Doilea Război Mondial în 1947.


IHF recunoaște rolul esențial al spitalelor și al organizațiilor de îngrijire a sănătății în furnizarea de asistență medicală, sprijinirea serviciilor de sănătate și oferirea de educație. Rolul IHF este de a ajuta spitalele internaționale să lucreze pentru îmbunătățirea nivelului serviciilor pe care le oferă populației, cu scopul principal de a îmbunătăți sănătatea societății. 


Implementarea strategiilor digitale de asistență medicală folosind telemedicină, inteligență artificială (AI) și realitate virtuală. Sunt prezentate programe inovatoare, proiecte și bune practici de la diverse organizații prin discuții fulger. 


Suntem parteneri la diverse demersuri organizate de IHF, sponsori si participanti la evenimente internationale de top cu care ne mandrim!


08-11 Noiembrie 2022 Dubai, Al 45-lea Congres al Spitalelor eveniment hibrid.
08-11 Noiembrie 2022 Dubai, Al 45-lea Congres al Spitalelor eveniment hibrid.