Cercetare stiintifica

Fondator, dezvoltator inovatie MediQapp -Digitalizarea Managementului Calitati in Sanatate (proiect recunoscut OSIM, EUIPO, ORDA, WIPO, Inovatia medicala de excelenta-ROHO Romania si international in proiecte de cercetare si dezvoltare software in medicina interdisciplinara si management sanitar integrat); Expert ISQua, Reprezentant Membru Institutional ISQua,  Promotor al conceptelor GREEN HOSPITAL, E-LEARNING  si E-HEALTH prin MediQapp; Director Centru IECM, Consultant in sisteme de management integrat, management sanitar, analiza riscuri, audit clinic pentru unitati sanitare din sectoarele public si privat; Consultanta in malpraxis medical

Drd. Adriana (Adina) MANOLACHE

Expert Dir.Proiecte

Profesor universitar de peste 25 de ani si cercetator stiintific de peste 40 de ani, desfasoara activitatea de indrumare a studentilor si de cercetare in domeniul Genomicii functionale si Epigeneticii, cu aplicatie in domeniul preventiei bolilor si evaluarii expunerii la conditii de mediu. Lucreaza in Departamentul de Cercetare din cadrul companiei Calitakropolis, avand in vedere vasta sa experienta. Activitatea didactica si de cercetare o desfasoara si in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, Facultatea de Biologie, Departamentul de Genetica si in cadrul Institutului de Cercetari in domeniul Sistemelor Biologice din cadrul Universitatii "Carol Davila" Bucuresti. ur.

Prof. Univ. Dr. Natalia CUCU

Departament Medicina

Prof. Univ. Dr. Inginer, fizician, cercetator stiintific de peste 35 de ani, cadru didactic universitar, membru asociat al Academiei Romane si Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, evaluator de proiecte, expert in asigurarea calitatii, a implementat peste 150 proiecte si a elaborat peste 282 lucrari stiintifice. Activeaza in Departamentul de Cercetare din compania Calitakropolis , la Institutul de Studii, Cercetare, Dezvoltare si Inovare din Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Director IECM si preda Biofizica la Facultatea de Medicina a Universitatii Titu Maiorescu Bucuresti.

Prof. Univ. Dr. Ing. Camelia PETRESCU

Expert, Director Stiintific

Contacteaza-ne!