Despre noi

CALITAKROPOLIS desfasoara consultanta diversificata in management integrat și asigura performanta managementului sanitar cu solutii de top in domeniu. 

Politica de dezvoltare a companiei prioritizeaza implementarea sistemului software MediQapp in cat mai multe spitale din Romania si din lume imbinand orientarea catre inovare cu receptivitatea pentru Noul Normal al acestor timpuri grele parcurse eroic de personalul medicalSocietatea Internațională pentru Calitate în Îngrijirea Sănătății (ISQua)  

Suntem membri institutionali ISQua inca din 2019 si aceasta importanta comunitate internationala din care facem parte, ne da un exemplu valoros al modului in care o echipa de profesionisti de elita, se poate implica la un nivel de exceptie, intr-o activitate dedicată promovării îmbunătățirii calității în îngrijirea sănătății din lume.


3 NOVEX  GLOBAL

Am inteles cu ajutorul parteneriatului nostru cum formarea profesionala este dezvoltata la nivel international în urma unor luni de consultare în industrie și cercetări independente. Acestea abordează probleme de afaceri convingătoare și sunt furnizate de experți recunoscuți din industrie. Evenimentele organizate in lume de catre 3Novex Global urmează un mediu de învățare structurat, pentru a se asigura că obiectivele de învățare și dezvoltare nu sunt depășite.


Federatia Internationala a Spitalelor din Lume 

Invatam cu bucurie de la IHF sa recunoaștem rolul esențial al spitalelor și al organizațiilor de îngrijire a sănătății în furnizarea de asistență medicală, sprijinirea serviciilor de sănătate și oferirea de educație. Rolul IHF este de a ajuta spitalele internaționale să lucreze pentru îmbunătățirea nivelului serviciilor pe care le oferă populației, cu scopul principal de a îmbunătăți sănătatea societății. Ne-am alaturat inca din 2020 cu toata convingerea acestor perspective de exceptie! 


MULTUMIM PENTRU PREMIUL CARE RECUNOASTE IN ROMANIA CU AJUTORUL UNUI JURIU INTERNATIONAL 

CA PROIECTUL NOSTRU 

ESTE O INOVATIE MEDICALA DE EXCELENTA!


Academia Oamenilor de Stiinta din Romania

Evenimentele organizate in parteneriat cu Academia Oamenilor de Stiinta din Romania inca din 2016 ne onoreaza dar ne si obliga sa ne ridicam continuu valoarea cercetarii noastre stiintifice. AOSR continua sa ne fie un exemplu relevant cum sa ne bazam pe vizibilitatea internationala, academia ocupand astazi locul22 /Romania si 775/lume în clasamentul instituțiilor de cercetare și învățământ superior.


Institutul European pentru Cercetari Multidisciplinare

Adriana (Adina) Manolache CEO Calitakropolis este și Directorul Centrului "Calitatea în Sănătate" din cadrul IECM. 

Între Calitakropolis și Institutul European de Cercetări Multidisciplinare IECM există un solid parteneriat datorat evenimentelor organizate împreună.


Parteneriat cu Institutul de Studii, Cercetare, Dezvoltare și Inovare

Încă din 2016 ne bucurăm de parteneriatul Institutului de Studii, Cercetare, Dezvoltare și Inovare al Universității Titu Maiorescu București.

Institutul de Studii, Cercetare, Dezvoltare și Inovare al Universității Titu Maiorescu București își propune să contribuie la progresul științelor fundamentale și aplicative prin cercetare științifică, inovare și transfer tehnologic.

Parteneriatul a urmărit ca obiectiv organizarea și adaptarea programelor de studii și a cercetării științifice ISCDI la standarde de referință competitive și la cerințele mediului socio-economic național și European.

Calitakropolis prin departamentul său de Cercetare susține proiectele ISCDI pentru asigurarea performanțelor în procesul cercetării științifice la nivel național și internațional.


Drepturile de proprietate intelectuala, brevete si inventii

Produsele si serviciile Calitakropolis au obtinut recunoasteri nationale si internationale ca dovezi indubitabile ale inovatiilor multidisciplinare.

Perspectiva noastra de dezvoltare in beneficiul clientilor prin inovare, este un deziderat deja demonstrat! Continuam... 


In baza unui acord de parteneriat suntem parte din 

Digital Innovation HUB Sud-Est Romania

DIH-se-RO


Printre reprezentantii nostri de referinta avem membri fondatori ai 

Asociatiei Managementului Calitatii in Sanatate