Digitalizarea MediQapp Aduce Profesionistul 

La Performanța Cea Mai Bună în Managementul Calității Serviciilor de Sănătate și Acreditare

Digitalizarea MediQapp Aduce Profesionistul La Performanța Cea Mai Bună în Managementul Calității Serviciilor de Sănătate și Acreditare 

Un standard ridicat de profesionalism trebuie urmărit în permanență în spitale, pentru prestarea de servicii medicale de cea mai bună calitate, dar și în siguranță și securitate pentru pacienți și colectivul medical. Toate acestea obligă profesioniștii din sănătate să se adapteze la noile cerințe, cu grijă și competență față de pacienți, sintetizând cu un înalt grad de profesionalism al pregătirii în Managementul Calității Serviciilor de Sănătate și Acreditarea din România.

Crearea de identități profesionale performante prin E-Sănătate cu E-Învățare conectate personalizat prin MediQapp


Creșterea capacității managementului sanitar și a resurselor umane din sănătate prin perfecționarea de la distanță, reușește crearea de identități profesionale performante pentru îmbunătățirea cunoștințelor, abilităților și competențelor privind activitățile în managementul serviciilor de sănătate și în consolidarea capacității profesionale a resursei umane din domeniul medical și de Managementul Calității.
Cu ce sunt ajutati medicii prin MediQapp?


Aplicatia ofera Reputatie

Daca ai trait cumva la acreditarea trecuta unele peripetii, acum e momentul sa fii bine pregatit pentru "o prestatie respectabila" la momentul evaluarii ANMCS.

Continut unanim acceptat!

Participarea prin sarcini simplificate devine colaborarea care va aduce solutii unanim acceptate de echipa, si organizarea eficienta a intregului sistem de management

Timp castigat de medic pentru act medical-pacient

Fara intalniri ale grupurilor de lucru si cu taskuri pe contul propriu, fiecare utilizator se ocupa de ce stie mai bine si rezolva punctual ce i se cere lui personal pe problematicile respective.

Claritatea activitatilor

Aplicatia iti aduna toate sarcinile zilnice intr-un singur loc, la orice ora din zi, pentru a te ajuta sa stii mereu ce ai de facut. Le gasesti pe contul tau in mod centralizat!

Productivitate dublata

Existenta INTRANET-ului optimizat intr-un sistem integrat de Pregatire a Acreditarii, prin anularea completa a copiilor pe hartie, scuteste bani si efort de ordonare a bibliorafturilor de evaluare ANMCS..

Munca altor colegi in beneficiu comun!

Actiunile la Pregatirea acreditarii ANMCS si intrunirile comisiilor/ comitetelor sunt minimalizate prin automatizari specifice. O actiune dintr-un departament solutioneaza cereri si in alt sector de activitate.

Eficientizare de la distanta

Cu minim de efort si fara intalniri fizice se asigura productivitate si randamentul echipelor de lucru de la distanta. iti poti gasi de pe contul tau activitatea tuturor in dinamica si cu statistica imediata. Raportarea este automatizata!

Dovedesti ca esti un coleg mai bun!

Ai cea mai buna prestatie la evaluarea ANMCS prin tehnologiile inovative care iti garanteaza rezultatele fara CaPeSaRo! Ai copia ta la dovezile care realizeaza compleanta la Standardele de Acreditare ANMCS

Fara amenzi la controale!

Gasirea imediata a cerintelor oricarui organ de control in biblioteca virtuala dezvoltata in MediQapp usureaza efortul colectivului pe tematica respectiva iar rezultatul final nu va avea sanctiuni pecuniare

De ce MediQapp?

Din orice cadru medical un profesionist mai bun

Practicienii din spitale isi antreneaza gandirea pentru calitate prin E-instruire. Fiecare poate fi inclusiv autodidact, pe contul sau de utilizator, prin organizarea simplificata de automatizarile din sistem.

Concentrarea pe solutii

Sarcinile simplificate ii ajuta pe medici sa inteleaga cerintele iar organizarea medicala castiga plus-valoare prin anularea sedintelor fizice inutile. Integrează toate operațiunile, eliminând în totalitate timpul irosit în sistemul vechi cu copii xerox.

Despre riscurile clinice

Identificarea riscurilor generale si clinice este simplificata pana la nivelul unor activitati nominale simple. Sistemul de control intern managerial este dezvoltat si centralizat de la distanta.

Scalarea conform cerintelor ISQua

Sistemul informatic are capacitatea de personalizare în oricare spital din România dar și în oricare alt spital din lume, cu prioritate țările în care sunt implementate standardele de acreditare ISQua.

Directiva transformarilor digitale

Pentru sustenabilitatea sistemului medical este vital ca spitalele să adopte acum planuri strategice, pe termen lung, în direcția transformării digitale. Accesibilitatea imediată la datele actualizate în permanență, facilitează interoperabilitatea dintre departamente și debirocratizează munca medicală alături de cea de ordin tehnic, administrativ și logistic.

Conceptul GREEN HOSPITAL

Spitalul Verde prin MediQapp este catalizatorul dintre disponibilitatea datelor, calitatea informațiilor și utilitatea lor, diminuând risipirea hârtiei și câștigând timpul utilizatorilor. MediQApp este un produs dezvoltat ca o firească îmbunătățire continuă, aliniată cerințelor actuale din sistemul de sănătate și standardelor europene

Digitalizarea MediQapp implementeaza Conceptul "Spitalul verde și schimbările climatice"

Sistemele digitale de management al calității și controlul procesului de proiectare eco-frendly


Un QMS digital configurat și implementat este realizat pentru a răspunde nevoilor de evaluare de risc, conformare, analiză proces, control și documentare. Hârtia, deși nu este înlocuită definitiv, se dovedește o soluție care nu a fost pur și simplu făcută pentru a face față scenariilor de reactualizări ale unui management al calității în creștere și mereu în schimbare.

Soluția digitală de management al calității ține în siguranță toată documentația de elaborare, într-o locație sigură, ceea ce face ca în permanență controlul versiunii să fie un proces simplificat.

Spitalul Verde în Managementul Calității unde software MediQapp face diferența

Digitalizarea transformă procesul de management și control într-un proces integrat care poate fi cu ușurință adaptat nevoilor funcționale de management al calității, ceea ce sistemele de gestionare pe bază de hârtie nu o pot face. Aplicația reușește să soluționeze mai rapid decât se așteaptă utilizatorul noile straturi de complexitate și incertitudine ale procesului de management al calității pe care metoda clasică o asimilează greoi și într-un timp relativ lung.

Contributia reala in actualizarea și stocarea documentației 


Sistemul MediQapp de tip Cloud reușește prin structurarea sa complexă, să operaționalizeze performanțele tuturor utilizatorilor, pe baza valorificării bunelor practici medicale si de suport. Întărirea capacității manageriale și tehnice la toate nivelurile de management organizatoric din unitățile sanitare aduce o perspectivă inovatoare asupra monitorizării pregătirii acreditării și anulează riscul insuccesului la evaluarea ANMCS.

Contactați-ne si aveti demo gratis 7 zile

calitakropolis.eu

Str 1 Decembrie 1918 nr. 21, C/66, Galati, 020346

Str Johannes Kepler 2.0,020346, București

+40 728.318.066

calitakropolis@gmail.com

@calitakropolis