The exhibition at The Swedish Exhibition & Congres Centre, C-Hall, Gothya Towers, 20-22 June 2022, Gothenburg, Sweden, 

20.06.2022

The exhibition at The Swedish Exhibition & Congres Centre, C-Hall, Gothya Towers, 20-22 June 2022, Gothenburg, Sweden, 

Suntem onorați să ne aflăm printre cele 2235 de delegații participante la acest grandios eveniment de nivel internațional!

Forumul Internațional pentru "Calitatea & Siguranța în Sistemul de Sănătate" – Gothenburg, Suedia

Amânat acum pentru 20-22 iunie 2022, Forumul Internațional de la Göteborg se va concentra pe teme cheie în sănătate și îngrijire în Europa, aducând în același timp perspective și cunoștințe din întreaga lume. 

Organizat în comun de Institutul pentru Îmbunătățirea Sănătății (IHI) și BMJ, Forumul internațional pentru calitate și siguranță în asistența medicală a inspirat inovarea și îmbunătățirea sănătății și îngrijirii din 1996.
Fiind una dintre cele mai mari conferințe internaționale concentrate pe îmbunătățirea sănătății și a calității îngrijirii și a siguranței pacienților, Forumul Internațional conectează profesioniștii din domeniul sănătății și îngrijirii, îngrijitorii, utilizatorii de servicii și liderii din toate părțile lumii. Participanții împărtășesc idei de învățare și inovatoare și discută despre abordări eficiente pentru îmbunătățirea calității și siguranței.