Workers' Wellbeing Matters 

23.02.2021

Conferinta on-line realizat prin parteneriatul de referinta international ISQua si IHF, la care Calitakropolis a participat in calitate de Sponsor Blonze. 

ISQua și IHF colaborează pentru acest eveniment virtual pentru a oferi membrilor noștri și comunității mai largi o perspectivă globală asupra bunăstării lucrătorilor din domeniul sănătății și o oportunitate de a asculta intervenții inovatoare din partea liderilor din domeniul sănătății. Acest eveniment va oferi participanților oportunitatea de a-și împărtăși experiențele, ideile și provocările și de a afla despre soluții din alte industrii.

Hospital Workers' Wellbeing Matters - Feb 23 | RingCentral Events (hopin.com)

https://hopin.com/events/hospital-workers-wellbeing-matters

Pandemia COVID-19 are un impact major asupra bunăstării oamenilor din întreaga lume, deoarece aceștia trebuie să facă față unor provocări precum distanțarea socială, singurătatea și amenințarea cu focare mortale de boli infecțioase. Pentru lucrătorii din spitale și alți furnizori de servicii de sănătate, aceste provocări și stresul suplimentar de a lucra într-o "situație de criză" prelungită au crescut problemele de sănătate mintală documentate. 

Pe măsură ce pandemia progresează, amploarea actuală și proiectată a suferinței în rândul lucrătorilor din domeniul sănătății este alarmantă. Este recunoscut faptul că profesioniștii din domeniul sănătății au nevoie de sprijin sporit pentru a ajuta la atenuarea efectelor pandemiei de COVID-19 asupra bunăstării lor actuale și viitoare.

De ce ar trebui să participi:

• Obțineți o perspectivă globală asupra bunăstării angajaților din spitale și din sistemul de sănătate;
• Descoperiți bune practici și inovații de la lideri din întreaga lume cu privire la
modul în care își îmbunătățesc bunăstarea lucrătorilor din domeniul sănătății;
• Învățați din programe de succes din alte industrii;
• Interacționați în mod semnificativ cu colegii internaționali, obțineți idei noi și împărtășiți inițiativele organizației dvs.