Forumul Internațional pentru „Calitatea & Siguranța în Sistemul de Sănătate” - Copenhagen Institutul pentru Îmbunătățirea Sănătății (IHI) și BMJ

15.05.2023

Suntem onorați să ne aflăm in 15-17 Mai 2023, printre cele 3010 delegații participante la acest grandios eveniment de nivel internațional! Forumul Internațional pentru "Calitatea & Siguranța în Sistemul de Sănătate" – Copenhagen, Danemarca

La Forumul Internațional de la Copenhaga, vom continua discuțiile cheie despre furnizarea de servicii medicale echitabile și mai sigure și vom prezenta cele mai inovatoare inițiative de îmbunătățire a calității și siguranță a pacienților din întreaga lume. 

Tema noastră, Adaptarea la o lume în schimbare: echitate, durabilitate și bunăstare pentru toți, ne va concentra asupra modului în care mișcarea de îmbunătățire poate ajuta sistemele de sănătate să se adapteze și să prospere într-o lume în schimbare. Unele dintre subiectele cheie pe care le vom aborda includ echitatea, bunăstarea, durabilitatea și învățarea din evenimentele adverse. 

Evenimentul vă oferă acces la peste 75 de sesiuni live pe parcursul a 3 zile, inclusiv 10 ateliere de jumătate de zi, 8 vizite de experiență în afara sediului, 4 prelegeri, peste 100 de vorbitori privind siguranța pacienților și QI și o galerie interactivă de postere care prezintă proiecte din întreaga lume.  

Copenhaga (Copenhagen sau København) este capitala Danemarcei, unde locuiește – recunoscută în mod oficial – cea mai fericită națiune din lume! Copenhaga de astăzi este un fermecător și urban paradis! 

Citește mai detaliat: https://www.best-of-copenhagen.com/ro/

Nu doar poveștile lui Andersen și coroanele fac să fie arhicunoscută Danemarca și, în special, Copenhaga, peste strâmtoarea căreia se întrevede coasta Suediei. Imaginile de mai jos sunt din Tivoli Garden Copenhagen!