Conferința Internațională „ISQUA and Quality Management from Romania”

30.09.2020

Academia Oamenilor de Știință din România, Universitatea "Titu Maiorescu", Calitakropolis, on-line, 30.09.2020, Romania

Pentru prima dată în România, Dr. Peter LACHMAN, CEO Societatea Internațională de Managementul Calității în Sănătate (ISQua) participă la evenimentul on-line "ISQua și Managementul Calității din România", unde va transfera experiența și bunele practici a celor peste 180 de state membre ISQua, în care sistemele de sănătate se confruntă cu diverse situații în digitalizare și integrarea dintre E-Sănătate și E-Învățare.

Compania Calitakropolis lansează versiunea 4.0 a singurei aplicații digitale din România – MediQApp cu funcționalități îmbunătățite și securitate de top internațională. Aplicația inovativă MediQApp pentru managementul calității din spitale generează o diminuare semnificativă a costurilor pregătirii în vederea acreditării Autorității Naționale de Managementul Calității în Sănătate (ANMCS), și soluționează orice risc al amenzilor, cu rezultate optime la oricare control desfășurat de autorități.

Conferința se adresează decidenților din unitățile sanitare ale sistemului medical (manageri, directori), medicilor și personalului medical în general, evaluatorilor ANMCS de servicii de sănătate și pacienților din România. 

Temele abordate în cadrul conferinței:

  • Noile tehnologii în digitalizare fac diferența în Era Covid
  • Inovarea software MediQApp în Managementul Calității la Versiunea 4.0
  • Pachetul BASIC SPECIAL pentru unitățile sanitare din România, cea mai simplă abordare a MediQapp
  • Instrumente de finanțare pentru spitalele și clinicile medicale românești în Era COVID