Conceptul Green Hospital prin MediQapp recunoscut la al 45 lea Congres al Spitalelor din lume

10.11.2022

Multumim IHF pentru perioada 9-11 noiembrie 2022 extraordinara! "Green Hospitals" ramane conceptul si dezideratul nostru pentru spitalele Romaniei dar si in intreaga lume, prin implementarea proiectului MediQapp 5.0. 

Suntem onorați să prezentăm prin afișul în poziția C4, lucrarea "Spitalul verde și schimbările climatice prin Digilatizarea MediQApp" la cel de-al 45-lea Congres Mondial al Spitalelor, organizat de Federația Internațională a Spitalelor și Autoritatea de Sănătate din Dubai. 

Suntem aici impreuna cu echipa Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" Timisoara, unul dintre cei mai importanti beneficiari ai aplicatiei MediQapp in acest moment!

Așteptăm cu nerăbdare să ne angajăm în discuții la IHF Dubai despre viitorul asistenței medicale pentru un viitor verde. 

"Schimbările climatice afectează deja sănătatea umană și sunt din ce în ce mai recunoscute ca fiind cea mai mare amenințare pentru sănătatea noastră viitoare. Spitalele și sistemele de sănătate sunt în prima linie atunci când vine vorba de a răspunde la consecințele acesteia. Înțelegem impactul. Dar abia începem să abordăm contribuția sectorului la problemă. La IHF, membrii noștri sunt de acord că trebuie să creștem gradul de conștientizare și să acționăm acum pentru a ne gestiona sistemele de sănătate în moduri mai durabile." ( International Hospital Federation)

În cadrul Conferinței International Hospital Federation (IHF) desfășurată în Dubai, am avut ocazia să prezentăm posterul nostru despre spitalele verzi, sustenabilitatea acreditărilor și inovațiile sociale, toate integrate în MediQapp Versiunea 5.0, care a condus la obținerea de soluții de conținut în beneficiul a participării profesioniștilor online și a integrării digitale a informațiilor din aceștia. 

Proiectul nostru este "Spitalul verde și schimbările climatice prin Digitalizarea MediQapp".