Asia Healthcare Analytics Summit,on-line, 25-26 January 2022

25.01.2022

Suntem bucuroși să anunțăm ca ne onoreaza sa fim parteneri instituționali la Asia Healthcare Analytics Summit 2022 - un eveniment de mare succes! 3novex Global prin 3novex Asia organizeaza Asia Healthcare Analitycs Summit 2022 "Accelerating unified healthcare system for all in a post-pandemic world" care va avea loc in zilele de 25-26 ianuarie 2022 la orele 9.00 am -5.00 pm/GMT +8.

Conferința va acoperi informații despre modul în care tehnologiile pot fi utilizate sau sunt utilizate pentru a îmbunătăți sistemele de asistență medicală cu ajutorul și contribuția algoritmilor inteligenți pentru îmbunătățirea gestionării datelor, diagnosticarea precoce, tratamentul, monitorizarea de la distanță, reabilitarea și securitatea cibernetică.

Nu rata ocazia de a ne întâlni virtual și de a afla cele mai bune modalități de îmbunătățire a sistemului de sănătate din lume. Inregistreaza-te acum!

Calitakropolis - are misiunea de a oferi experienta, cunostinte si capacitate deplina de inovare pentru a oferi solutii adecvate nevoilor din Sanatate. 

MediQApp - prima și singura aplicație românească de management al sănătății calității pentru toate unitățile sanitare din România, care optimizează complet managementul tuturor operațiunilor de calitate din spitale. MediQApp este un produs dezvoltat ca o îmbunătățire continuă naturală, în conformitate cu cerințele actuale ale sistemului de sănătate și cu standardele europene.

Mai jos gasiti programul evenimentului: